Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål. Læs dem meget gerne igennem inden du bestiller din hjemmeside. Du kan også finde svar på spørgsmål om bl.a. betalingsbetingelser og betingelser for bestilling under Salgs- og leveringsbetingelser.

Når du har betalt, får du overdraget ejerskabet til din hjemmeside, hosting (Unoeuro) og domæne (DK-hostmaster). I denne forbindelse giver vi dig helt gratis instruktion til, hvordan du selv kan ændre i tekst og billeder på din hjemmeside. Såfremt du ikke føler dig klar til at gøre dette, hjælper Pro Page dig meget gerne:

I starten: Pro Page hjælper med et smil og helt gratis de første 7 dage (gældende fra og med dagen hvorpå du har fået overdraget adgang til hjemmesiden) med at rette i tekst, udskifte billeder eller ændre i menu-punkter (ikke design og funktionalitet).

Efterfølgende: Når de første 7 dage er gået tilbyder Pro Page at udføre ændringer i tekst, udskiftning af billeder og ændringer i menu-punkter for 149 kr. pr. gang. Ved større rettelser i design eller funktionalitet aftales pris fra gang til gang.

Fast service kun 99 kr. om måneden: Du kan også vælge at tilkøbe fast service hos Pro Pages. Det er en billig og praktisk løsning for dem, der enten er for travle eller ikke føler sig IT-kyndige nok til at lave de ændringer, der ofte er nødvendige (f.eks. ændringer i dine priser, kontaktoplysninger eller tilføje udtalelser i “Kunderne siger”). Det koster 149 kr. i oprettelse og derefter 99 kr. om måneden. Med denne aftale kan du til enhver tid bede os – uden yderligere omkostninger – at rette i tekst, udskifte billeder eller ændre i menupunkter. Vi bestræber os på at gennemføre rettelser indenfor 24 timer på hverdage. Ved større ændringer i design eller funktionalitet aftales pris fra gang til gang.

Hvis vi får alle oplysninger fra dig (tekst og billeder) vil din hjemmeside typisk være færdig indenfor 2 arbejdsdage. Når du bestiller en hjemmeside er det derfor vigtigt, at du udfylder felterne med præcist den tekst, du ønsker der skal stå på hjemmesiden (du kan senere hen selv lave ændringer). Vær opmærksom på mails eller opkald fra os, såfremt vi har afklarende spørgsmål.

Billeder er vigtige på en hjemmeside. Udover et portræt af dig, kan det være en rigtig god idé at vise billeder som du selv har taget fra det sted, du laver behandlingen (f.eks. behandlingslokale, huset hvor behandlingen foregår, dig i gang med at arbejde – osv.). Når du bruger egne billeder fremstår det mere personligt og troværdigt. Ønsker du dekorative billeder (f.eks. en lotus, et isbjerg, havet eller en solopgang) kan du bruge gratis og lovlige billeder på freeimages.compixabay.com eller pexels.com. Brug af oprethavsbeskyttede billeder (f.eks. fundet via Google) sker på dit eget ansvar.

Når du bestiller din hjemmeside er det vigtigt, at du i felterne skriver teksten præcist, som du ønsker at den skal være på hjemmesiden. Hvis du ønsker, at vi skriver dine tekster, så notér det i bestillingen ved at markere ud for Tekstforfatter: Så ringer vi dig op og interviewer dig, så vi får et indtryk af, hvad det er for en tekst du har brug for. Vi sender teksten retur til dig til godkendelse inden udgivelse. Pris for tekstforfatter: 799 kr.

Pro Page bruger Unoeuro, et af verdens bedste hosting-selskaber til opbevarelse af data (webhotel). Unoeuro er blevet belønnet med Microsoft Gold Hosting Certified Partner for stabilitet og sikkerhed i verdensklasse. Samtidigt er Unoeuros support særdeles hjælpsom og svarer hurtigt og kompetent. Dertil kommer, at Unoeuro er blandt de billigste på markedet: Kun 15 kr. (2 euro) om måneden for hosting.

Vi registrerer domæner hos DK-hostmaster via Unoeuro.

Når din hjemmeside er færdig og du har godkendt den og betalt, overdrager Pro Page alle rettigheder og adgangskoder til både hjemmesiden, Unoeuro og DK-hostmaster til dig. Dermed har du fuldt ejerskab og kontrol over alt hvad der har med din hjemmeside at gøre.

  Microsoft Partner - Gold Hosting

Betaling for vores produkter og serviceudelser sker når vores arbejde er færdigt og du har godkendt det. Betaling kan ske via enten kort (PayPal) eller bankoverførsel.

Når din hjemmeside er færdig og du har godkendt den og betalt, overdrager Pro Page alle rettigheder og adgangskoder til både hjemmesiden, Unoeuro og DK-hostmaster til dig. Dermed har du fuldt ejerskab og kontrol over alle tre ting.